Lightning er tilbage

Det var hvad lyn fans havde ventet på at se i nogle uger nu, smeder forsvaret, vasilevskiy tilbage i vezina form og contibutions offensively fra alle linjer.

Dette var det mest effektive spil, Lynet har spillet i, jeg kan ikke huske hvornår. Lynet har haft gode perioder, hvorfor ikke en god 10 minutters strækning her og der, hvis de dominerede, for en hurtig tidsramme, men dette er som et helt spil, har Lynet spillet hele sæsonen.

Og det faktum, at det stod i strid med Bruins, et hold, der havde lynets nummer hele året, var endnu bedre.

I aftes spillet vil sætte tonen til en potentiel anden runde playoff matchup med Bruins, som når det kommer til at være en af ​​de fineste gruppe af playoffs.

Dette spil sender også en note om, at lynet bliver et hold, der skal regnes med i playoffs. Det overordnede spil i går viste sig at lynet kan forsvinde forsvarligt et hold og lukke dem ned. Vasilevskiy havde et af hans bedste spil i vækstsæsonen sammen med sin 8. afslutning af vækstsæsonen og hans 43. sejr i den 4-0 whitewash af Bruins.

Boston, sammen med Nashville, har allerede været de seneste hold i NHL den næste halvdel af sæsonen. Mens lynet snuble lidt efter pausen, fik Bruins et spin og har klatret til overfladen af ​​placeringerne i den østlige konference.

Lyn kaptajn Steven Stamkos savnede spillet med hvad der er blevet kaldt en mindre kropsskade. Jon Copper sagde, at han kunne spille denne weekend, afhængigt af hvordan han føler, men jeg ville ikke være afhængig af det.

Der er et par variabler til spil i denne weekend, da nr. 1 frø i øst er på linjen. I dag er Bruins og Lynet bundet med 110 point. Boston har 3 spil tilbage, to i modsætning til panterne. Lynet har to spil tilbage. De vil spille sabrene fredag ​​aften i dit hjem finale, og orkanerne på lørdag.