Forbrugslån eller ej

Lån  i banken eller snup et forbrugslån

Nogle gange skal du bruge hurtige penge, uanset om det er til reparation af din bil, eller uforudsete udgifter.

Når du selv skal låne hurtige penge, er en mulighed et online privatlån hos f. eks Zaplo.dk, der udbetaler inden for 24 timer. Lån fra banker eller kreditforeninger kan tage et par dage og endda op til en uge.

Før du tager kontanter fra enhver långiver, skal du shoppe, især hvis du ikke har nogen kredit eller en dårlig kredit. Afvejningen for at låne hurtige kontanter kan være en himmelhøj årlig procentvis rente og rentebetalinger, der giver dig gæld i mange år.

Beregn dine forventede betalinger for at afgøre, om du har råd til lånet. For eksempel en låntager med dårlig kredit, der kræver en to-årig.

Indsamle de data, du skal bruge til et individuelt lån, så långiveren kan nemt verificere din identitet og andre oplysninger.

Køb hos flere långivere og vælg lånet med den bedste sats for bekræftet lånetid. De fleste online långivere foretager en jævn kreditcheck for at estimere din rente, så din kredit score ikke vil få et hit.

penge

Hurtige lån i en uge eller mindre

Når du selv har ekstra tid, har du flere valgmuligheder. Mange online långivere og nogle store banker tilbyder lån omkring en uge, selvom den præcise tidsperiode afhænger af din individuelle ansøgning.

Priserne varierer i en långiver til nogle andre, så det er værd at tjekke satser på flere långivere for at se giver dig den bedste sats og gebyrer plus betalingsfleksibilitet.

Kortfristede og billige lån

Med et af disse kortfristede, billige lån holder du i titlen til din bil, lastbil, motorcykel eller andet køretøj og betaler et gebyr, nogle gange op til 25 procent af lånet

Du har oftest 30 dage til at tilbagebetale.

Kan du spare op eller bruge nogle besparelser i stedet for at låne penge?

Hvis du virkelig ikke behøver at bruge mængden af ​​penge i dag, bør du så alvorligt overveje at spare nogle penge hver måned i modsætning til at engagere sig i gæld.

Hvis du er i stand til at vente og spare op for et køb, vil du i modsætning til brugen af ​​kredit sætte dig mindre tilbage (medmindre du kvalificerer dig til en 0% betalingskortaftale), da du ikke skal betale nogen interesse .

Det kunne også være blevet reduceret i et salg, eller hvis det er teknologi, opgraderet til en bedre model.

Hvis du beslutter dig for at låne penge

Hvis du absolut ønsker at låne nogle penge, og du er sikker på, at du kan tilbagebetale det, vil du finde en række vigtige faktorer at overveje.

Hvor meget har du råd til at tilbagebetale?

Det er vigtigt at finde ud af, hvor meget du har råd til at tilbagebetale hver måned, da det kan påvirke, hvilken lånoption der er bedre for dig.

Sørg for, at du er realistisk om, hvor meget du kan betale, hvis dit pant eller leje gik op, hvis du ville bruge mere på ting som energiregninger eller hvis din løn blev skåret.

Valg af den rigtige type kredit

Du bør også være sikker på at du vælger den rigtige form for kredit eller lån til din situation.

Ellers kan du se dig selv betale betydeligt mere, end du skal bruge.

Køb og sammenlign tilbud, se på:

  • Renten
  • Hvor meget betaler du helt
  • Eventuelle sanktioner for manglende eller forsinkede betalinger, og
  • Omkostningerne hver uge eller måned, og om dette kan variere.

Ikke helt alle kreditvalg er gode eller sikre.

Når du har en usund kreditvurdering, så kan du blive fristet til at bruge en dørtrin långiver eller endda et payday lån selskab, især hvis du har få kredit muligheder.

Men de er dyre og bør virkelig undgås for noget mere end et par dage, hvis det overhovedet er muligt