Find en ekstern bogholder

Halter økonomidelen en smule i virksomheden?

Halter økonomidelen en smule i virksomheden, og er du på udkig efter en ekstern bogholder, som ikke kun er i stand til skabe orden i dine regnskaber? For mellemstore eller små firmaer er det ofte set, at bogføringen ikke kan siges at blive prioriteret i hverdagen. Grundene er mange. I de fleste tilfælde skyldes den manglende regnskabsføring dog, at der ikke er økonomisk overskud til at ansætte en bogholder, som kan sit kram. Dertil kan mangelfulde regnskaber give bagslag og få økonomiske efterdønninger i det tilfælde, at Told & Skat lokaliserer utilstrækkelige informationer i virksomhedens årsrapport.

Udliciter bogføringen til en erfaren bogholder

Er du ikke så heldig at have en bogholder som fastansat, eller er du i gang med at etablere dig som selvstændig, vil du få mange plusser ved at outsource bogføringen til en erfaren bogholder eller revisor. Både skatte- og bogføringsområdet er nemlig særdeles krævende at bevare overblikket over, hvis man ikke er fuldtidsbeskæftiget inden for regnskabsføring og andre former for opgaver ift. økonomidelen i et professionelt foretagende. Som følge deraf kan det være en god idé enten at udkig efter en ekstern bogholdertil en professionel bogholder eller revisor, eller måske ansætte en bogholder på vikarbasis til at få regnskaberne up to date og træne en af dine medarbejdere i at løse opgaverne.

Få hjælp til at finde den rette konsulent

Hyrer du den rette eksterne økonomiansvarlige som bogholder, får du ikke kun hjælp til at sikre en mønsterværdig udførsel af regnskabsdelen. Dit firma får desuden en chance for at få en hjælpende hånd til opstilling af perioderegnskaber og ikke mindst til debitor- og kreditorstyring. Kæmper din virksomhed allerede med et økonomisk efterspil fra en kontrovers med skattemyndighederne, vil en kompetent bogholder eller revisor også lynhurtigt kunne lokalisere problemet og rette op på det så hurtigt, som overhovedet muligt. Derudover vil den professionelle bogholder kunne rådgive dit firma om moms- og skattelovgivningen, så du får mulighed for at sikre dig mod mulige problemer