Bedste iPhone tilbud april 2018

Tjek vores liste over de bedste iPhone tilbud for april 2018

Hvad angår Apple-enheder, som f.eks. IPad, MacBook, HomePod eller Apple Watch, synes folk at elske dem eller hader dem. Populariteten af ​​de slanke enheder varer imidlertid. Dette skyldes utvivlsomt den vidunderlige konstruktion af Apples hardware, såvel som devices’leek moderne æstetik, meget funktionel og intuitiv software og deres ry for at levere “fashionable” tech. Apple hardware kan dog koste dig en rimelig penny, hvilket vil være en af ​​grundene til, at Android stadig kommandoerer løveparten af ​​smartphone-markedet.

phone se

Hold dig opdateret med de nyeste tilbud

Ikke desto mindre har den ærværdige iPhone stadig en royal status på planeten for smart tech. Hvis du bare skal have iOS (og ikke er den slags at deltage i kø for at betale ledige priser på startdagen), så er du ikke ude af lykke. Sæsonaftaler og nye serviceudbud giver masser af muligheder for at score nogle dybe rabatter på din mobiltelefon. For at holde dig opdateret med de nyeste tilbud, promo koder og mobiltelefonplaner har vi kureret en opdateret liste over de bedste iPhone-tilbud for april 2018

IPHONE SE

IPhone SE blev designet som en nedskåret og billigere mulighed for sine fætre, hvilket gør det til det allerbedste udvalg for købere, der ønsker en rimelig iOS-enhed. SE-modellen har meget mere for det end den lave pris, da det er en glimrende lille trådløs telefon i en unik ret.

SE blev først introduceret i 2016. Den kompakte ramme sport en fire tommers skærm, tilbage igen til den ældre model iPhones. Den kører på hardware ligesom iPhone 6 og har en 1,85 GHz dual-core CPU og 2 GB RAM.

Med en pris på $ 399, som vil være chokerende lavt når det kommer til iPhones – SE er hænder ned på go-to budgetpluk til Apple fans. Vi handler om tilbudene, så du kan betale endnu mindre med følgende billige iPhone rabatter, du ikke finder i en butik: